július 13.
Jenő

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Megmutatta családját az Exatlon Hungary sztárja
Igazán aranyosan mutatnak együtt!

Pap Dorci megható posztban mutatta be családját követőinek. Az Exatlon Hungary második helyezettje elmondta, bármit megadna értük, és akármikor számíthat rájuk. Egy biztos, édesen mutatnak együtt, látszik, hogy igazán összetartó egységet alkotnak. 

˝Ők az én családom. Ők azok az emberek, akikért bármikor, bármit megadnék, és akik mindennél többet jelenteket számomra. Akiket a világon a legjobban, feltétel nélkül szeretek. Akikre mindig számíthatok. Akikkel bármikor, bármit megoszthatok, örömömet, bánatomat. Akikkel bármikor, bármiről nyíltan beszélhetek. Akikben vakon megbízhatok. Akikre tiszta szívemből büszke vagyok. ˝

Pap Dorci habár az Exatlon Hungary-t nem, de szerelmet nyert a dominikai kaland végén, ugyanis a forgatások alatt ismerte meg és szeretett bele barátjába, Yilmaz Ümit Can-ba, azonban 5 hónapig csak ˝szemezgettek˝ egymással. Hogy Dorci hogyan élte meg a műsort, mennyire viselte meg, hogy második lett és mit gondol most legnagyobb vetélytársáról, Besenyei Bogiról, az a Mokka videójából kiderül! Pap Dorci és szerelme, Yilmaz az Exatlon Hungary forgatása alatt jöttek össze, azonban semmilyen kapcsolatot nem létesíthettek egymással 5 hónapig. Azóta Dorci ezüstérmet szerzett és hatalmas boldogságban élnek Magyarországon. A pár a TV2.hu stábjának mesélt megismerkedésükről és jövőbeli terveikről.

2020. június 30. 17:05

Címkék: celebszemle   pap dorci   pap dorkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG