október 28.
Simon, Szimonetta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Less be a kulisszák mögé: Így zajlik a Mokka forgatása
Istenes Laci egy jó hangulatú fotóval kedveskedett követőinek.

Istenes Laci oszlopos tagja a Mokka műsorvezetőinek, így egyáltalán nem meglepő, hogy az ország legtöbb polgára vele issza meg az ébredési utáni kávét. A sármos műsorvezető most egy minden eddiginél hangulatosabb, kulisszák mögötti fotót osztott meg, amin Polgár Tündével és Pachmann Péterrel mosolyogtak a kamerába.

A csinos Tünde egy komplett menüt készített el a Mokka konyhájába, amivel azonnal levette a műsorvezetőket a lábukról. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a gusztusos sült pisztrángra képtelenség nemet mondani!

Istenes Laci epres mascarpone-s pohárkrémet, Mádai Vivien pedig vegán túrógombócot készített. A műsorvezetetők egyetértettek abban: Az eper mindenben finom.

Exkluzív interjút adott Kaiser Ede a Tények különkiadásában Istenes Lászlónak. A Mokka műsorvezetője gyerekkora óta ismeri az elítéltet. Hogy hogyan készült a beszélgetésre és mi zajlott le benne az elmúlt napokban, arról ő maga mesélt.

Elhunyt Bálint György kertészmérnök, vagy ahogy mindenki hívta Bálint Gazda. Családja a közösségi oldalán vasárnap este azt írta: csöndben elment. Előnézeti kép forrása: Istenes László Instagram oldala

2020. július 1. 6:24

Címkék: celebszemle   istenes lászló

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG