augusztus 7.
Ibolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Harcsa Norbi és Majka soha nem látott közös fotóval rukkoltak elő
A TV2 sztárjai utazás közben készítettek egy őrületesen sármos szelfit.

Harcsa Norbert egy minden eddiginél vagányabb fotóval nyűgözte le követőit, ugyanis sokak kedvencével, Majkával vagánykodott, egy szelfi erejéig. A menő páros napszemüvegben és sportos, fekete felsőben pózoltak a kamerának, a fotót pedig Norbi gondosan megőrizte és milyen jól tette! 

Június 29-én, kedden ugyanis Péter nap volt és Norbi ezzel a közös fotóval köszöntötte barátját. Imádjuk és innen is boldog névnapot kívánunk Majoros Péternek!

Harcsa Norbi és kislánya imádnivaló videóval jelentkeztek.

Harcsa Norbi az Exatlon versenyéből való távozása után elárulta, végig kislánya motiválta a kemény verseny alatt. A sportolónak nehéz volt belejönnie a játékba, de pont mire ráérzett az ízére, sajnos távoznia kellett. Elmondta, mennyire megkedvelte csapattársait és őszintén beszélt arról, hogy Novák Zalán véleménye szerint egy jó ember.

Judy, Hajós András és Majka már most igazi örömmel és lelkesedéssel emlékeztek vissza a Nicsak, ki vagyok? műsorára. Elárulták, hogy az elmúlt hetekben rengeteget gondolkoztak azon, hogy kik lehetnek a maszkok alatt, és nagyon fog nekik hiányozni a műsor egésze.

Előnézeti kép forrása: Harcsa Norbert Instagram oldala

2020. június 30. 16:57

Címkék: celebszemle   majka   harcsa norbertKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG