július 10.
Amália

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Marton Adri az édes és a sós ízek fúziójára esküszik
A csinos konyhatündér minden eddiginél különlegesebb előétellel nyűgözte le követőit. 

Marton Adri elképesztő recepttel kápráztatta el követőit, nap, mint nap, ráadásul gondosan ügyel arra, hogy az isteni menük minél egészségesebb verzióban készüljenek el. A csinos Adri a már jól megszokott nyári krémleveseket gondolta újra és az ínycsiklandó eperkrémleves után egy mennyei őszibarack-krémlevest bújtatott új köntösbe.

A ínycsiklandó, hideg előételt sós kecskesajttal bolondította meg, kihasználva az édes és a sós ízek nyújtotta hihetetlen élményt. Imádjuk!

Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen.

Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány.

A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik! Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala

2020. június 30. 16:23

Címkék: celebszemle   marton adriennKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG