július 9.
Lukrécia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Fergeteges hangulatban telt a Mintaapák fotózása
A TV2 napi sorozatának főszereplői nem unatkoztak egy percre sem!

Kamarás Iván legújabb posztjában a Mintaapák fotózásáról osztott meg pár képet. Annyi biztos: Az apák élete a fotózáson csupa móka és kacagás volt!

A fotózásról korábban már írtunk, amit IDE KATTINTVA nézhetsz meg!

A képeket nézve egy dolog biztos: Már mindenki várja a Mintaapák folytatását!

A színészek (balról jobbra) vagyis Mészáros Béla, Száraz Dénes,  Makranczi Zalán és Kamarás Iván.

Az apákkal készült interjúkért kattints a videókra:

Kamarás Iván átokként élte meg, hogy szép külsővel áldotta meg a sors. - Legalábbis az újságok így hoztak le egy vele készült interjút, aminek tartalmának egy részét a Mokka műsorában cáfolta. A színész kihangsúlyozta: Nem szépfiúnak, hanem karakterszínésznek tartja magát.

  A Mintaapákban Kamarás Iván alakítja majd Szalai Gézát. A színész a szerep okozta kihívásokról mesélt a Tények Plusznak, és kiemelte: Nem okoz számára nehézséget egy háromgyerekes szülőt alakítani, hiszen ő maga is édesapa a magánéletben.

A Mintaapákból színésze, Mészáros Béla imádja sorozatbeli karakterét! A színész ráadásul azt is elárulta, mi az amit a leginkább ˝irigyel˝ Miki életéből.

Száraz Dénes a való életben egy nyolcéves kisfiú édesapja, így hatalmas izgatottsággal tekint a Mintaapáknak köszönhető, lányos apuka szerepre. Dénes elárulta: A fotózáson már találkozott sorozatbeli lányával, akivel rögtön megtalálták a közös hangot.

A Mintaapák főszereplői régre visszanyúló ismertségük miatt kifejezetten örülnek a közös munkának. Az, hogy hogyan lett barát Makranczi Zalán és Kamarás Iván az kiderül az interjúból, amiben Zalán egy humoros történettel emlékezett vissza újdonsült kollégájával való első találkozásukra.

Szávai Viktória az eddigi részekkel hangolódik a Mintaapák forgatására, amire hatalmas kihívásként tekint. A színésznő Lindaként lesz látható, akiről elárulta: Izgalmas, jól játszható karakternek gondolja.

2020. június 30. 13:52

Címkék: mintaapák hírek   celebszemle   kamarás ivánKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG