augusztus 8.
László

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Így varázsolhatsz nyári hangulatot könnyedén otthonodba!
A nyári hangulat utánozhatatlan, tele színekkel illatokkal és pezsgéssel. Ez az évszak a folyamatos a kikapcsolódásról és pihenésről szól, a legtöbben a lehető legkedvesebb időt szeretnék otthonukban tölteni. Ha azonban a hétköznapokat sem szeretnénk szürkén tölteni, otthonunkat is nyárias hangulatúvá varázsolhatjuk! Íme a legjobb, könnyen elkészíthető dekor ötlet, amit akár esküvőkön vagy nászajándékként is megállják helyüket!

Ha nyár, akkor levendula minden mennyiségben! Mecz Gyöngyi vintage desginer levendulával díszített ajtókopogtatót, gyertyatartót és tárolókat készített, amiket a videó alapján te is könnyedén megcsinálhatsz otthon!

  Klem Bea és lánya, Barbi megmutatták, milyen a látványos nyári dekoráció, Brasch Bence és Erdélyi Timea pedig el is készített egy díszes dobozt.

Molnár Gina kreatív blogger megmutatta, hogy tudsz egyszerű alapanyagokból, saját kezűleg csomagolótasakot készíteni, ami tökéletes lehet akár nászajándék tárolására is!

Polgár Dóra kreatív blogger szalmakoszorú alappal készített csodálatos ajtókopogtatókat. Ha Téged is elvarázsolnak ezek a gyönyörű dekorációs eszközök, nézd meg a videót, és gyűjts inspirációt!

Korn Beatrix és Puja Ágnes különleges és személyre szabott fatáblák készítésével foglalkoznak, amelyek tökéletes dekorációk lehetnek a lakásban. Elárulták, hogyan készíthetünk ilyenek otthon, saját kezűleg.

. Molnár Csilla dekoratőr megmutatta, hogyan lehet a nyaralásból hozott kincseket otthonos díszítőelemként hasznosítani.

Chémeri Kinga kreatív blogger megmutatta, hogyan lehet csodálatos virágdíszeket készíteni – akár a monogramodat is egyszerűen előállíthatod virágokból!

2020. július 5. 9:00

Címkék: celebszemle   összefoglalóKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG