július 7.
Apollónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Rákóczi Reni komoly kérdéssel fordult rajongóihoz
Az Exatlon sztárja kommentben várja követői véleményét.

Rákoczi Reni nem akármilyen fotóval indította a napot. A vagány Exatlonos közösségi oldalán posztolt egy mesés fotót Budapestről, ami elképesztő színekben pompázott. Reni ráadásul egy komoly kérdéssel fordult rajongóihoz, amire azóta özönlenek a kommentek: 

˝Az én városom Budapest! Szerintem gyönyörű!
Kíváncsi vagyok,hogy honnan követtek.
Kis vagy nagyváros? Falu vagy község?˝

A kommentek közül a magyarországi falvak is komoly szerephez jutottak, azonban néhány, külföldi nagyváros is feltűnt. Egy dolog biztos: Reni népes követőtáborral rendelkezik, aminek okkal örül!

Hihetetlen hangulatban telt az Exatlon Hungary első évadának közönségtalálkozója. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve üzeneteket is küldtek a fiataloknak. Videónkból felidézheted a legszebb pillanatokat!

Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa Gabi belépett a terembe. Gabi édes kiskutyája, Masni azonban gyorsan feloldotta a hangulatot és egy játékos kick-box edzés vette kezdetét. A jó kedvet fokozta, hogy Gelencsér Timi és a tavalyi Kihívó csapat sztárja, Mischinger Péter is betoppant az edzés végére.

Megvédte profi kick-box világbajnoki címét Rákóczi Renáta. Az Exatlon Hungary egykori versenyzője minden menetben felülmúlta ellenfelét, akinek Reni egyik ütésétől annyira feldagadt az arca, hogy a 10. menetben az orvos nem engedte a folytatást. A bajnok azt mondta, rengeteget készült erre a mérkőzésre és nagyon örül, hogy ilyen erős ellenfelet le tudott győzni. Előnézeti kép forrása: Rákoczi Renáta Instagram oldala

2020. június 30. 14:20

Címkék: celebszemle   rákóczi renátaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG