július 14.
Örs, Stella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Besenyei Bogi vallomása: ˝Kaptam egy pofont˝
Az Exatlon Hungary csinos Kihívója Instagram posztban mondta el érzéseit. 

Besenyei Bogi az Exatlon Hungary után rögtön belevetette magát az edzésbe, azonban tudatosult benne, hogy edzettségi állapota nagyon sokat romlott, ezért új célokat tűzött ki maga elé, még pedig azt, hogy lefutja a maratont.  Bogi már a műsorban is bizonyította, kemény fából faragták és addig küzd, amíg bírja. 

˝Nincs megállás ma sem. Ahogy újra visszaálltam a rendszeres edzésekhez, kaptam egy "pofont", hogy az edzettségi állapotom nem igazán, sőt egyáltalán nem olyan mint fél évvel ezelőtt.  Na bumm...Az ilyen helyzetek belőlem mindig azt váltják ki, hogy 110%-on, már a határaimat feszegetve, nemcsak újra elérjem, de túllépjem a korábbi szintet. Legújabb célomként, ezért kitűztem magam elé azt, hogy a közeljövőben lefutok egy maratont. Minden nézőpont és hozzáállás kérdése!˝

Besenyei Bogi kiesése után exkluzív interjúban mesélt Gelencsér Timinek. A kékek amazonja úgy érzi, Ádi kisése után zuhant meg teljesen lelkileg. Elmondta, nem bánt meg semmit, de úgy érzi, már a verseny elején ki kellett volna állnia az igazért, és akkor nem fajultak volna idáig a dolgok. Bevallotta, nagyon szeretett volna bekerülni a legjobb négy lány közé, ezért nagyon fájdalmas lesz néznie a döntőt.

 

Besenyei Bogi és Deres Ádám egy isteni lazacnyársat készítettek a Mokka konyhájában. Hogy pontosan hogy is készült a fogás, azt az Exatlon Hungary Kihívói részletezték a műsorvezetőknek. Még azt is megsúgták, hogy milyen terveik vannak a jövőre nézve, illetve hogy kivel fogják tartani a kapcsolatot a Kihívók csapatából.

Előnézeti kép forrása: Besenyei Bogi Instagram oldala

2020. június 30. 11:37

Címkék: besenyei boglárka   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG