július 4.
Ulrik

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Édes kikapcsolódás: Mesés környezetben nyaral a Berki család
Berki Mazsi imádnivaló, családi képpel jelentkezett közösségi oldalán.

A Berki család kihasználta a kánikulát és nyaralni vette az irányt: A gyönyörű Mazsi egy igazi vidám, hangulatos fotóval nyűgözte le a követőit, amin Krisztiánnal és Natival ölelkezve nevetnek, hátuk mögött a mesés tengerrel.

A csinos feleség egy rövid nacit és hozzáillő, sportos rövid ujjút választott a jeles eseményhez, ami még jobban kiemelte karcsú alakját. A cuki képet elnézve pedig egy dolog biztos: Jókedvük egyértelműen ragadós!

Berki Krisztián és felesége Berki Renáta (Mazsi) aTények Plusznak adtak exkluzív interjút a karantén helyzetről, a munkáról és a családtervezésről. Sőt, Berki Krisztián azt is elárulta: 3 gyereket szeretne Mazsitól.

Berki Krisztián a Tények Plusz stábjának mesélt az otthoni munkavégzésről és még azt is bemutatta, hogyan szokott otthon segíteni feleségének a mosogatásban.

Berki még 2018-ban balesetezett egy BKK busszal. A híresség megelőzött egy járatot, ami aztán később hátulról nekiment. Ügyvédje szerint Berki jól emlékszik, nem ő hibázott. A balesetet a rendőrség korábban kivizsgálta, és ők is megállapították a buszsofőr hibáját, most azonban fordult a kocka.

Előnézeti kép forrása:Berki Mazsi Instagram oldala

2020. június 30. 13:44

Címkék: celebszemle   berki renáta   berki krisztián   berki natasaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG