július 7.
Apollónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szécsi Debóra kisfiával a karjában merült víz alá
A gyönyörű édesanya közösségi oldalán osztotta meg a nem mindennapi fotósorozatot.

Szécsi Debóra többször kihangsúlyozta már, hogy nagyobbik fia, Kevin imádja a vizet. Mivel a hétvégén beköszöntött a kánikula már a Balaton vize is elérte a kellemes, 23 fokot, de az udvari medencék is kellőképp felmelegedtek.

Nagy az öröm Debóra családjánál, hiszen a kicsi Kevin kedvére csobbanhat, amire természetesen most sem mondott nemet: A gyönyörű édesanya egy lélegzetelállító fotósorozattal kedveskedett követőinek, ami kisfia oldalán merült a víz alá. Imádjuk!

Cooky és kedvese, Szécsi Debóra valamit nagyon jól csinálnak. Nemcsak fiaik imádják egymást, de a viszonyuk is ellenáll a megpróbáltatásoknak. Szerelmük munkakapcsolatból vált igazi románccá, és a boldogságuk azóta is töretlen.

Tudnivaló, hogy Cooky nem csak rádiós műsorvezető, hanem pilóta is, így hát elhatározta egyszer, hogy terhes feleségét elviszi egyet sétarepülni. Debóra azonban nem viselte jól a repülést, mivel Cooky egy kicsit mutatványozott is a repülés alatt. A dolognak természetesen olyan vége lett, amire számítani is lehetett...

A Pénzt vagy éveket! adásában felmerült az a kérdés is, hogy vajon Cooky vagy Debóra-e a jobb sofőr. Cooky teljesen felháborodott azon, amikor kedvese közölte: ő a vezet jobban. A rádiós erre reflektálva több történetet is megosztott Tibivel, Debóra vezetési képességeivel, és annak fejlődésével kapcsolatban.

Cooky és Debóra első gyermeke Kevin, 2018. januárjában született. A rádiós egy igazán kellemetlen élményét mesélte el, amely a kicsi pelenkázása közben történt. Jól gondolja mindenki, a történetben bizony kaki is van. Előnézeti kép forrása: Szécsi Debóra Instagram oldala

2020. június 30. 13:40

Címkék: celebszemle   szécsi debóraKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG