január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kiszel Tünde szexi bikiniben mutatta meg karcsú vonalait
A gyönyörű Tünde lehengerlő fotóval kápráztatta el követőit.

Kiszel Tünde dögös bikiniben mutatta meg karcsú vonalait, amivel azonnal levette a lábáról rajongóit. A szexi édesanya kiskutyájával pózolt a Balaton-parton, amit szerencsére meg is örökített.

A gyönyörű Tünde ráadásul azt is elárulta: Idén először jutott el a magyar tengerhez, ami hatalmas boldogsággal töltötte el. Tünde természetesen nem egyedül utazott, imádott családjával hűtötték le magukat a hűs vízben, hiszen a kánikula mindenkit megviselt.

Kiszel Tündének megszámlálhatatlan fotózása volt már lányával közösen is, azonban az évek alatt Donatella egy ország szeme láttára lett cuki kislányból gyönyörű nő. Hunyadi Donatella a Tények Plusznak mesélt az álomba illő fotózásról.

Kiszel Tünde a Tények Plusznak mesélt a jövő fotózásairól és a falinaptárakról. Valamint azt is elárulta: Jubileumi ünneplésre lehet számítani!

Az édesanyjával közös naptárfotókról ismert kislány, Kiszel Tünde lánya nagylánnyá cseperedett és nem meglepő talán, hogy neki is nagyon jól áll a kamera. Ezt most egy világhírű divatmagazin is elismerte azzal, hogy megosztotta Donatella fényképét. Nem csoda, hogy anyukája elérzékenyült, amikor megtudta a jó hírt. Előnézeti kép forrása: Kiszel Tünde Instagram oldala

2020. június 29. 17:17

Címkék: celebszemle   kiszel tünde

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG