július 12.
Izabella, Dalma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Fürdőruhában mutatta meg tökéletes szülés utáni alakját Király Viktor felesége
Nem kérdés: nagyon hamar visszanyerte hibátlan alakját az énekes szerelme!

Király Viktor feleségének alakjára sosem volt panasz, mindig is plusz kilók nélkül, bomba formában volt látható. Anita alakja úgy tűnik a szülés után sem változott sokat. A pár kisfia, az igazán ritka nevet viselő Király Kolen 2 kg 50 dekával, május 21-én, 6 óra 13 perckor látta meg a napvilágot, azóta pedig biztosan fenekestül felforgatta a család mindennapjait.

A fáradtságnak azonban nyoma sincsen Király Viktor szerelmén, aki pár héttel a szülés után már meg is mutatta tökéletes alakját, méghozzá bikiniben. A büszke apuka ki is tett egy fotót egy idilli családi pillanatról, ahol Anita és a pici élvezik a nyári nap sugarait, itt láthatjuk Anita hihetetlen formáját. A képet az énekes Instagram-oldalán meg is tekinthetjük. 

Fülbemászó dallal jelentkezett Király Viktor, ezúttal a slágergyáros, DR BRS-sel karöltve. A slágerhez Kasza Tibi jóvoltából még klip is készült. A Mokkkacino vendégei voltak a zenészek, Király Viktor és Béres Attila, azaz DR BRS.

Király Viktor és Cooky közös dallal lepték meg a rajongókat. Cooky a Mokkában elárulta, hogy amikor megszületett a dalnak az alapja, akkor már tudta, hogy ezt Viktornak kell énekelnie majd! Az énekes elárulta: örül, hogy színesítheti a palettáját.

Alig néhány napja, hogy megszületett a legkisebb tagja a Király családnak. Azonban az újszülött körül nagy volt a titkolózás, ami alól a nagynéni, Király Linda sem volt kivétel.

Előnézeti kép forrása: Király Viktor Instagram-oldala

2020. június 29. 16:37

Címkék: celebszemle   király viktor   virág anitaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG