július 12.
Izabella, Dalma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tilla kutyájától egyszerűen elolvadsz!
Dubi egy igazi felfedező!

Egy igazi kutyás ember: Tilla Dubi megérkezése óta egyszerűen nem tud betelni a család új négylábú tagjával. Kalandozásaik a természetben sosem maradnak el, a műsorvezető imádott házikedvencükkel folyamatosan az erdőket, mezőket járja. Legutóbb a Kisoroszi Szigetcsúcsnál tettek sétát, aminek csobbanás lett a vége: Dubi elképesztően élvezte a Dunában való fürdőzést, a felhőtlen pillanatokról pedig fotó is készült! Örök emlék marad a kutyusnak és gazsdájának is, ez biztos!

Elkezdődött a Neked énekelek! A TV2 jótékonysági gálaműsorát a két házigazda, Ördög Nóra és Tilla nyitották meg, majd elmondták, miért is olyan különleges ez az adás ebben a rendkívüli helyzetben.

  Még a műsorvezető is teljesen tanácstalan, ugyanis Till Attila számára is rejtély, hogy a hamarosan induló új szuperprodukcióban kik lesznek a versenyzők. A "Nicsak, ki vagyok?" új showműsorban kétszer három fős sztárcsapat tippeli meg, hogy az álarc mögé bújt, ismert emberek vajon kik lehetnek. Tilla elárulta, ő hogyan csapná be a tippelő csapatokat, hogy ne lepleződjön le.

Az AIDS világnapja alkalmából a szűrés fontosságára hívta fel a figyelmet a Mokkában Till Attila és Dr. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház Hematológiai és Infektológiai Intézetének infektológus főorvosa. A modern terápiáknak köszönhetően a HIV-fertőzés már nem halálos itélet és teljes értékű életet lehet vele élni. Viszont a fertőzöttek jelentős része nem is tud a betegségéről.

Előnézeti kép forrása: Till Attila hivatalos Instagram oldala

2020. június 29. 16:15

Címkék: celebszemle   till attilaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG