december 2.
Melinda, Vivien

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nánási Pál most a kamera másik oldalán mutatta meg tehetségét
A népszerű fotós vasparipára pattanva pózolt, kivételesen a kamera másik oldalán.

Nánási Pál ritkán pózol családja nélkül, most viszont kivételt tett és egy hihetetlenül vagány fotóval indította a hetet. A népszerű fotós korlátokat nem ismerve pattant egy nagyon menő motorra, amit szerencsére meg is örökítettek.

A sármos Pál egészen Balatonfüredig utazott, hogy a mesés miliőben pózoljon, ami nagyon jól tett: Imádjuk a fotó hangulatát, aminek köszönhetően azonnal átragad ránk a jókedve!

A Mokkába telefonon jelentkezett be Ördög Nóra és Nánási Pál, akik az online oktatásról, a családi életről és a karanténban töltött napokról meséltek. Ördög Nóra számára a legnagyobb kihívást a gyerekekkel való tanulás és a figyelem megosztása jelentette.

Pénztárgép mögé állt be Ördög Nóra a karantén alatt. És ott is maradt. Nánásiék ugyanis kisboltot nyitottak a Balaton-parton, és mint mondták, régi álmuk vált ezzel valóra. Nánási Pál is több kávét készít, mint fényképet az utóbbi időben. Nóri viszont elárulta, hogy nem csak kiszolgálás közben, azért a TV-képernyőn is hamarosan újra látható lesz. Előnézeti kép forrása: Nánási Pál Instagram oldala

2020. június 29. 16:58

Címkék: celebszemle   nánási pál

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG