július 12.
Izabella, Dalma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Közeleg a nagy nap: Egyre szebben gömbölyödik Palácsik Lilla pocakja
Palácsik Lilla egy igazán bájos kismama fotót osztott meg követőivel.

A csinos fotós és férje első kisbabájukat várják, Lilla pocakja pedig szemmel láthatóan napról napra egyre nagyobb. A gyönyörű kismamának fantasztikusan áll a várandósság, habár a pontos dátumot nem tudni, egy biztos: rohamosan közeledik az örömteli esemény, amikor Vajna Timi húga életet ad első gyermekének. A pár igazi harmóniában várja a csöppség érkezését. Ezúttal a büszke apuka, Tamás egy igazán kedves programmal kedveskedett, ugyanis egy régóta dédelgetett álmát váltotta valóra párjának:

"A karantén kezdete óta kértem Tamást, hogy ha az egésznek vége akkor vigyen el reggelizni végre. Hááát igaz már előbb is lett volna lehetőség rá, de ma elvitt. Meglepett reggel és mondta hogy ne reggelizzek otthon, mert indulás előtt elmegyünk reggelizni. Olyan boldog voltam. Imádom ezeket az apró meglepiket, örömöket."  - osztott meg követőivel Lilla.

A Mokka konyhájában elkészült Palácsik Lilla kedvenc étele, a parmezános csirke. A szerelmes pár megosztotta a műsorvezetőkkel, hogyan és milyen szellemiségben nevelik majd fel gyermeküket, valamint azt is elárulták, hogyan fogadta Vajna Tímea húga terhességét.

A Mokka konyhájában Palácsik Lilla és Visváder Tamás vették át a vezetést: A pár parmezános csirkét készít a műsorvezetőknek, akiknek azt is elárulták, szeptemberben születendő kisbabájuk nagyon különleges nevet fog kapni.

Bombaként robbant a hír, hogy Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás első közös gyereküket várják. Lilla a tavalyi évben egy nőgyógyászati beavatkozáson esett át, ami után azt mondták neki az orvosok, hogy kevés esélye van a teherbeesésre. Így nem csoda, hogy Lilla és Tamás szinte kicsattant a boldogságtól, amikor megtudták, hogy szülők lesznek. Most pedig a TV2 kamerája előtt az is kiderült, hogy az ősszel születendő kisbabájuk fiú vagy lány.

2020. június 29. 16:33

Címkék: celebszemle   palácsik lillaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG