július 12.
Izabella, Dalma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Balázs Andi vallomása: Ez a dolog teszi igazán boldoggá
A csinos színésznő nem meglepő módon családjával érzi a legjobban magát.

Balázs Andi egyértelműen a szabadtéri grillezés szerelmese. Ez egyáltalán nem meglepő, ugyanis a nyári programok királyaként is emlegetett sütögetés sokak életében meghatározó szerepet tölt be.

A finom grillételek mellett szuper közösségi program, ami jó beszélgetéseknek ad teret, ezzel pedig a kitűnő humoráról is jól ismert Balázs Andi is pontosan tisztában van. A színésznő közösségi oldalán tett közzé az őrülten gusztusos menüről fotót és kiemelte: Imád a legfontosabbakkal, azaz családjával sütögetni!

A Mokkacino konyhájában Balázs Andi vendégeskedett, aki egy sajátos vendégváró desszertet készített el a műsorvezetőknek. Azonban a főzés-sütés mellett a magánéletétől és a karanténban töltött időszakáról is mesélt a színésznő.

Balázs Andi egészséges desszertet készített el a Mokka konyhájában, amelyet még sütni sem kell! Az ínycsiklandó kókuszos-étcsokis golyócskák biztosan a vendégek kedvencei lesznek! Andi miközben az ínycsiklandozó desszertet készítette, elárulta azt is, hogy mit gondol a koronavírus művészekre gyakorolt hatásáról is.

Elkészültek Balázs Andi ínycsiklandozó finomságai a Mokka konyhájában! Az ízletes csokis-kókuszos-diós falatokat a műsorvezetők is igen ízletesnek találták. Előnézeti kép forrása: Balázs Andi Instagram oldala

2020. június 29. 14:17

Címkék: celebszemle   balázs andiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG