július 12.
Izabella, Dalma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Madár Vera bombabiztos praktikájától örökre eltűnhetnek a borús hétfők
A Jóban Rosszban sztárja közösségi oldalán vallott egy nem mindennapi dologról.

Madár Vera mesés zöld szettben kápráztatta el követőit: A Jóban Rosszban gyönyörű sztárja égig érő combokat villantott, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A csinos Vera ráadásul egy nem mindennapi, természetes nyugtatót is tanácsolt követőinek, ami nem más, mint a zöld szín.

Egy dolog biztos: A sugárzó, zöld ruhába bújt színésznő látványától mi biztosan nem nyugszunk meg, dögös megjelenése ugyanis azonnal magával ragadja a tekinteteket.

Megijedt, amikor az orvosok közölték vele, hogy autoimmum betegségben szenved. Madár Vera, a Jóban rosszban színésznője most beszélt először arról az időszakról, ami átformálta az egész életét. Az életmódváltáson túl lelkileg is meg kellett erősödnie.

Madár Vera egy igazán ízletes rakott krumplit készített, aminek a különlegessége többek között, hogy az étel brokkolival készül.

Madár Vera autoimmun betegsége okán veszélyeztetetté vált a koronavírussal szemben, azonban a színésznőnek teljes bizonyossága volt afelől, hogy nem érheti őt baj.

A Mokka műsorvezetői nem tudtak betelni a Jóban Rosszban színésznőjének főztjével, aki egy igazán különleges brokkolis rakott krumplit készített. Előnézeti kép forrása: Madár Vera Instagram oldala

2020. június 29. 12:59

Címkék: celebszemle   madár veraKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG