július 12.
Izabella, Dalma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Marton Adri felfedte az igazi háziasszonyok főztjét
A gyönyörű konyhatündér egészen az Őrségig utazott, hogy megtudja, amire mindenki kíváncsi volt: A háziasszonyok gondosan őrzött titkait.

Marton Adrienn nap, mint nap gusztusosabbnál gusztusosabb receptekkel rukkol elő, mindegy, hogy előételről vagy desszertről van szó. A csinos konyhatündér most sem hagyott minket finomságok nélkül: Egy komplett menüajánlattal állt elő, amit egy Őrségi asszonytól kapott útravalóul.

Nem meglepő módon a listán vargányakrémleves és a tökös-mákos rétes mellett a dödölle is helyet kapott, amiről kiderült: Az Őrségi háziasszonyok csukott szemmel is gond nélkül elkészítik a laktató tájételt.

Adrinak több sem kellett, egy igazi, házi dödöllével zárta a napot, aminek már a látványától is megéhezünk. Imádjuk!

Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen.

Marton Adri gasztro-műsorvezető, privát séf műsora megújult formában látható. Az Adri’s Kitchen célja, hogy megmutassa, miképp lehet a minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Izgalmas ételekben és tálalásokban pedig ezúttal sem lesz hiány.

S, hogy kik segítenek Adrinak a finomabbnál finomabb falatok elkészítésében? A forgatásokhoz minden héten más-más sztárvendég csatlakozik! Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala

2020. június 29. 12:58

Címkék: celebszemle   marton adriennKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG