január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nem találnád ki, kivel bulizott Szandi
 A fergeteges party résztvevői közt ismerős arcokat is felfedezhetsz!

Szandi és  családja elképesztően jó viszont ápolnak lakókörnyezetükben élőkkel: A család nem csak személyesen ismeri, de rengeteg közös időt tölt el szomszédaikkal, baráti viszonyuk pedig nem áll meg a segítség nyújtásnál és illedelmes csevelyeknél. A közösség nagyon összetartó és gyakran ülnek össze ünnepelni. Nem volt ez másként a napokban sem, mikor is egy fergeteges grill party keretében ült össze a társaság. A hatalmas buliról fotó is készült, amelyen egy mindenki számára ismerős arc tűnik fel!

"Olyan emberekkel, szomszédokkal körülvéve, akikkel bármikor számíthatunk egymásra. Mint minden évben, idén is összejöttünk a szokásos Szent Iván-éji tűzugrásra. Összetartó közösség a miénk"- fogalmazott szomszédairól és környezetéről Szandi.

Szandi és férje, a 80'-as évek sztárzenekarának, az Első Emelet egyik alapítója, Bogdán Csaba 21 éve mondták ki egymásnak a boldogító igent. Munkájukból kifolyólag az elmúlt közel 30 évben minden napjukat együtt töltötték, de ez nem igaz minden éjszakájukra is.

  Szandi és lányát Blankát nem csak a rokoni szál, de a zene szeretete is összetartja. Az énekesnő és lánya most a Mokkában mesélt a közös munkáról és a dalról.

Szandinak annyira hiányoznak a fellépések, hogy a turnés autójukat naponta akár többször is megszagolja. A karantén miatt rengeteg szabadideje van, ezért, hogy ne unatkozzon, férjével minden nap feldolgoznak egy-egy kedvenc slágert, amit aztán megosztanak a rajongóikkal is.

2020. június 26. 17:16

Címkék: celebszemle   szandi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG