október 30.
Alfonz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Csodaszép: Pápai Joci megmutatta régen látott lányát
 Igazi kis nővé cseperedett a Sztárban Sztár leszek! mesterének kislánya.

Az idő sebesen suhan, kettőt pislogunk és elmegy mellettünk az élet. Pápai Joci kicsit melankólikus hangulatban posztolt kislányáról, aki már nem is olyan kicsi.  A gyönyörű Hanna egy csinos pasztell színű szettben állt apukája kamerája elé, ami nagyon jól áll neki.  A kommentelők nem tudtak betelni a látvánnyal, több komment is érkezett Joci ritkán látott lányának szépségére.

Visszaéltek Pápai Joci nevével: egy rejtélyes idegen beregisztrált helyette az egyik közösségi oldalra. Joci rendkívül népszerű is lett, közel 19 ezer követője van és már több, mint 66 ezer lájkot kapott, pedig ő semmit nem csinált. De nem először fordul vele elő ilyen. Volt, hogy róla küldtek félmeztelen fotókat valakinek, de olyan is, hogy az ő nevében kértek pikáns képeket.

Hosszabban: Pápai Joci a Tények Plusznak mesélt a véletlenül jött TikTok sikerről. Ugyanis az énekes tudta nélkül töltöttek fel videókat róla. Joci elárulta, megpróbált utána járni a dolognak, és visszaszerezni a videóit, azonban eddig nem járt sikerrel.

Az énekes a koronavírus ideje alatt azt nyilatkozta, bár a helyzet elszomorító, részben hálás is azért, hogy együtt lehet családjával, amit ennek a szituációnak köszönhet. Joci most gyerekeinek szentel minden időt, és talán még ő maga sem volt ilyen boldog mint most.


A Sztárban sztár leszek! mestereinek ismeretsége egészen a 2004-es Megasztárig nyúlik vissza, így nem is meglepő, hogy legújabb daluk egy közös duett, ami a Neked énekelek jótékonysági gálaműsorban debütált.

 

A tavalyi év legnézettebb TV2- s műsorának, a Sztárban sztár leszek!-nek mesterei is összeálltak egy közös produkcióra.

2020. június 24. 16:06

Címkék: celebszemle   pápai joci

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG