január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Horváth Tomi és kedvese igazi ˝meseországban˝ jártak
A szerelmesek kedvenc rajzfilmfigurájuk oldalán pózoltak.

Horváth Tomi és gyönyörű kedvese, Péterfi Andika újragondolták egyik kedvenc, januárban, külföldön készült közös fotójukat és mesébe illő részletekkel komponálták meg. A vidám, nyári hangulatú kép pont olyan, mintha egy rajzfilmből léptek volna ki és elképesztő csodaviláguk azonnal magával is ragad minket.

Egyáltalán nem lepődünk meg, ugyanis a vagány páros teljességgel odavan a Mickey egér családért, így nem először tűnnek fel fotóikon a mesebeli karakterek.

Horváth Tomit Skype-on érte utól a Mokka műsorvezetője, aki arról kérdezte a jókedvű énekes, hogyan telnek napjai a karantén időszakában és milyen okból örvendeztette meg felesége nagymamáját az idősek otthonában. Horváth Tomi és Pixa a Mokka vendégeként meséltek legújabb közös dobásukról: A két zenész három nap alatt három új videoklippel rukkolt elő, amelyek azóta már mind a legkeresettebb tartalmak között vannak a világhálón. A két zenész a nézőknek elmesélték, hogyan született az ötlet, melyik dal a kedvencük, valamint Horváth Tomi azt is elújságolta, miért szerepel kedvese a videókban. Előnézeti kép forrása: Péterfi Andrea Instagram oldala

2020. június 23. 13:55

Címkék: celebszemle   péterfi andrea   horváth tomi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG