január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bátor lépésre szánta el magát Kiszel Tünde, teljesen átalakult
...és milyen jól tette!

Kiszel Tündétől már megszokhattuk, hogy olykor merész stílus mellett dönt, ez az egyik oka, hogy ennyien rajongunk érte: Még el sem hagyta a fodrászatot, már sugárzó mosollyal az arcán pózolt a kamerának, amitől teljesen elállt a szavunk. A gyönyörű Tünde ismét egy bátor lépésre szánta el magát és egy egészen új, trendi frizura mellett tette le a voksát, ami azóta is mesésen áll neki!

A csinos Tünde ráadásul egy vagány, piros felsőben pózolt a kamerának ami még jobban kiemelte igéző mosolyát. Imádjuk!

Megkérte Kiszel Tünde kezét egyik rajongója! A naptárdíva azt mondja, sok őrült üzenetet és ajánlatot kapott már életében, de a lánykérés még őt is meglepte. Pedig először azt hitte, csak egy ékszert küld majd neki egy kedves fiatalember, aztán kiderült, hogy jegygyűrűről van szó. De Kelemen Anna is rengeteg szerelmes üzenetet és randiajánlatot kap, de tőle kérni is szoktak: legtöbbször a használt fehérneműjét.

Kiszel Tünde a Tények Plusznak mesélt a jövő fotózásairól és a falinaptárakról. Valamint azt is elárulta: Jubileumi ünneplésre lehet számítani!

Kiszel Tündének megszámlálhatatlan fotózása volt már lányával közösen is, azonban az évek alatt Donatella egy ország szeme láttára lett cuki kislányból gyönyörű nő. Hunyadi Donatella a Tények Plusznak mesélt az álomba illő fotózásról. Előnézeti kép forrása: Kiszel Tünde Instagram oldala

2020. június 21. 11:52

Címkék: celebszemle   kiszel tünde

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG