december 6.
Miklós

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Elege lett Dér Heninek, vissza szeretne találni régi önmagához
Az énekesnő komoly elhatározásra jutott, most már senki és semmi nem tántoríthatja el...

Dér Heni mindig is bomba formában volt, az elmúlt időszakban azonban minden eddiginél tökéletesebb formában láthattuk őt a közösségi oldalakon. Mindezek ellenére az aranytorkú énekesnő úgy érzi, az utóbbi időben kicsit elhanyagolta magát, és szeretne visszatérni régi formájához.

Vissza kell hoznom a nyári formám... - írta meg bejegyzésében a kontiteremben posztoló énekesnő, aki elmondása szerint jól lefárasztotta magát az edzés során, hiszen jól tudja, csak kemény munkával érhető el a változás.

Testileg és lelkileg is megújult az elmúlt években a szexi énekesnő, Dér Heni, aki saját tapasztalatai alapján szakértők segítségével akarja visszaadni mások önbizalmát. Korábban ugyanis megfelelési kényszere volt az édesapja felé és ez az egész életére rányomta a bélyegét, valójában mindig is neki szeretett volna bizonyítani. Az énekesnő hétről hétre tornavideókkal és receptekkel lepi meg rajongóit.

Az immunrendszerünk erősítésére érdemes egész évben figyelni, de most sem késő ráerősíteni! Heni az étkezésébe is sok gyömbért, fokhagymát illeszt be, de vannak olyan hatékony koncentrátumok, például grapefruit mag kivonat, az echinacea, vagy a cink nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy védettebbek legyünk a betegségekkel, külső hatásokkal szemben. Ezeket természetesen táplálék kiegészítők formájában lehet a leghatékonyabban fogyasztani, főleg, ha erősítik egymás hatását. Heni a mozgás fontosságára is felhívja a figyelmet, és otthoni edzéstippeket is ajánl!

Készen áll a családalapításra Dér Heni. Az énekesnőre tavaly júniusban talált rá a szerelem. Új párját egy TV-műsorban látta meg először. Gergő annyira megtetszett neki, hogy ő maga tette meg az első lépést, sms-t írt a jóképű fiúnak, azóta pedig elválaszthatatlanok. A Sugarloaf egykori énekese azt is elmondta, hogy húga közelgő esküvőjén ő lesz az egyik tanú. Hogy mikor jöhet a baba és mit gondol Heni már túl egy lefújt esküvőn a házasságról, azt is megtudhatják.

Előnézeti kép forrása: Dér Heni Instagram-oldala

2020. június 20. 8:00

Címkék: celebszemle   dér heni

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG