november 26.
Virág

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kárpáti Rebeka csodaszép menyasszonyi ruhában pózolt
A műsorvezető mesébe illően ragyog a csodálatos fehér kreációban..

Nem túlzás, mintha egy tündérmeséből lépett volna elő Kárpáti Rebeka: A műsorvezető nemrégiben egy fotózáson járt, ahol csodaszép menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre. Kárpáti Rebeka tökéletes alakja és ragyogó arca, tündéri mosolya már önmagában szívdöglesztő látvány, a fehér ruha és a sugárzó boldogság felejthetetlenné teszi a fotót. Nem titok, a műsorvezető boldog párkapcsolatban él szerelmével, ez pedig a fotókon is meglátszik: A képeket a határtalan boldogság teszi teljessé.

Teljesen más irányban is szeretné folytatni az életét és munkásságát Kárpáti Rebeka. A műsorvezetőnő úgy döntött, hogy segíteni fog egy mély szegénységben élő 5 éves kongói kislányon. A kislány számára Rebeka "örökbefogadása" egy óriási mentőöv. Hogy pontosan milyen formában segít neki a műsorvezetőnő és milyen érzései vannak a helyzettel kapcsolatban, az a videónkból kiderül.

  Kárpáti Rebeka nemrég spirituális utazáson vett részt Balin, melynek részleteiről a Mokka adásában beszélt. A szépség a műsorvezetőknek mesélt véget ért kapcsolatáról is, sőt virágnyelven azt is elárulta, hogy valami nagyon új dolgot tapasztalt meg nemrég, melyről egyelőre nem szeretne beszélni...

Afrikába utazott Kárpáti Rebeka. A műsorvezető most először találkozott névlegesen örökbefogadott lányával, az ötéves Davinával, akinek nehéz sorsáról néhány hónapja olvasott egy internetes közösségi oldalon. Akkor határozta el, hogy segíteni fog a kislányon. Kárpáti Rebeka 16 napot töltött a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Adományokat vitt gyerekeknek és részt vett egy iskola építésében is.

Előnézeti kép forrása: Kárpáti Rebeka hivatalos Instagram oldala

2020. június 18. 15:07

Címkék: celebszemle   kárpáti rebeka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG