szeptember 30.
Jeromos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A nagy találkozás: Újra együtt az Exatlon Hungary két sztárja
Pap Dorci és Derzsi Viki között szoros barátság alakult ki Dominikán, így nem csoda, hogy hazaérkezésük után is tartják a kapcsolatot.

A két szépséges Kihívó egy ebéd erejéig futottak össze Budapesten, a nagy találkozást pedig népes rajongótáborukkal is megosztották.

A fényképet ide kattintva nézheted meg!


Pap Dorci ezüstérmes lett az Exatlon Hungary versenyében. A Kihívó a kezdetektől a legvégéig kitartott, ám a legfontosabb napon a második helyre volt elég ereje. Legjobb pillanatait egy csokorba szedtük nektek.


Pap Dorcinak feltettük a Ti kérdéseiteket! A Kihívók legjobbja elmondta, ő mindig mindenkinek elmondja a véleményét még akkor is, ha az túl nyers. Őszintén beszélt a Bogival való vitájáról, és az emiatt ért támadásokról is. Dorci egy olyan információt is elárult a videóban, amit idáig sokan nem tudtak róla...


Derzsi Vikit barátnője, Pap Dorci ejtette ki a versenyből. A Kihívóban egy belső harc dúlt a Párbaj során, nem tudta félretenni érzelmeit. Elmondta, hogyan lettek jóban Dorcival és Alexával, és hogy Bogi miért lógott ki a sorból. A kékek versenyzőjét sérülés is hátráltatta a verseny során, hogy most hogy érzi magát, azt Gelencsér Timinek mesélte el.


Derzsi Viki kíméletlenül őszintén válaszolt az általatok feltett kérdésekre. Elmondta, nincs miért bocsánatot kérjen Bogitól. A Kihívót rosszul érintik a negatív kritikát, de neki csak az számít, hogy családja és barátai mit gondolnak róla.

2020. június 5. 17:00

Címkék: Exatlon Hungary   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG