július 15.
Henrik, Roland

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szuper édes: Így örült Gelencsér Timi kutyusa, aki 5 hónap után látta újra gazdiját
Ilyet nem sűrűn lát az ember, ez a videó mindenki napját garantáltan bearanyozza.

Gelencsér Timi tavaly karácsonykor, december 25-én szállt repülőgépre és hagyta el Magyarországot, családját és édes kiskutyusát, Licsit! A csinos sportoló 5 hónapot töltött a Dominikai Köztársaságban az Exatlon Hungary forgatása miatt. Azonban a műsornak vége, Timi a napokban tért haza és találkozhatott újra szeretteivel és Licsivel. A szépséges riporter egy hihetetlen aranyos videót posztolt közösségi oldalán arról, hogy fogadta kiskedvence őt az egymástól távol töltött hónapok után. 

˝A nagy hazatérés Licsi szemszögéből... ( hangosítsátok fel, úgy nyüszít örömében! ) 5 hónap távollét után végre újra találkoztunk!  Egyébként amikor kinyitjuk az ajtót, kint ül és csak a “gyere” szóra jön be... Nyilván vannak kivételek...˝

Licsi eszméletlen izgatottsága érthető. Ugye nektek is hiányozni fog Timi és az Exatlon Hungary a TV képernyőről? Addig kattintsatok IDE és nézzétek vissza az adásokat!

Gelencsér Timi igyekezett mindig kiszedni a játékosokból az érzéseiket, gondolataikat a pálya mellett, egy-egy futam után! De sokszor az interjúk máshogy végződtek, mint ahogyan azt elképzelte. Most összeszedtük nektek a legjobb interjú pillanatokat. 

2020. június 3. 13:09

Címkék: celebszemle   gelencsér tímea   gelencsér timiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG