november 28.
Stefánia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kárpáti Rebekának minden oka megvan az örömre: Egyik legnagyobb vágya teljesült
A gyönyörű Rebeka régóta várt erre a csodálatos pillanatra.

Kárpáti Rebeka igazi haj-harcos! A gyönyörű Rebeka többször mesélt már a szőkítés hátrányairól és arról, hogy az ő haját mennyire tönkretette néhány rossz döntés. Szerencsére az idő múlásával és egy profi fodrásszal Rebeka minden eddigiél dúsabb és szőkébb hajat tudhat magáénak, amire nagyon vágyott, ráadásul szerelme készítette el neki a csodás hajszínt.

A bűbájos fiatal közösségi oldalán mesélt a világosítás lépéseiről és arról, hogy nagyon óvatos és apró lépésekben érte el a kívánt eredményt. Nagyon örülünk a boldogságának, hiszen mesésen áll neki ez a nyárias szín!

Sokmilliós követőtáborral rendelkeznek a leghíresebb állatok a közösségi oldalakon, amivel gazdáiknak komoly bevételt szereznek maguknak. Persze nem kizárólag üzleti célból kapnak nagy nyilvánosságot a házikedvencek, sok esetben csak érdekes külsejük vagy vicces hóbortjaik miatt őrül meg értük mindenki. Kárpáti Rebeka Pomerániai Törpespicce is egyre több rajongóval büszkélkedhet, de hogy a gazdája pénzt csinál-e a kutyusából, azt most Önök is hallhatják. Előnézeti kép forrása: Kárpáti Rebeka Instagram oldala

2020. június 3. 15:07

Címkék: celebszemle   kárpáti rebeka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG