július 12.
Izabella, Dalma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nincs tovább: Véget ért a 2020-as Exatlon Hungary
2020. január 1-jén indult, június 1-jén pedig véget ért. Gyönyörű győzelmekből, megható búcsúkból és szellemes momentumokból nem volt hiány az elmúlt hónapok alatt. A versenyzők tegnap óta elárasztották az Instagramot a jobbnál-jobb kulisszák mögötti képekkel. 

Maraton hosszúságú évaddal jelentkezett idén az Exatlon Hungary. Egy egész ország izgulta végig naponta a Bajnokok és Kihívók küzdelmét, ezzel csodás pillanatokat okozva felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Az Exatlon Hungary stábja összesen 142 napig volt a Dominikai Köztáraságban, ez alatt az idő alatt 109 adást vettek fel. Azonban a műsor készítésén 3 különböző kontinensen dolgoztak egy időben, a stáb több száz fős.

16 versenyző volt a kezdő csapatban, a küzdelem során a Bajnokokat és a Kihívókat is 6-6 versenyzővel töltötték fel, illetve egy esetben történt sérülés miatti „játékos csere”. Kótai Misi helyett érkezett Mórádi Zsolt az Exatlon Hungary 7. versenynapján. Így összesen az idei szezonban 15 Bajnok és 14 Kihívó versenyző állt rajthoz az Exatlon pályáin. 21 Villa játék során csaptak össze a játékosok, amelyből 11-szer a Kihívók nyertek. Több, mint 1900 futamot láthatnak a nézők a szezon alatt, és 17 különböző pályán mérkőztek meg egymással az exatlonisták.

Nemzetközi meccsekben is bővelkedett az idei évad. Kétszer játszottunk Mexikóval, majd négy napon keresztül Görögország, Törökország és a Dominikai Köztársaság válogatottjával – Mexikótól sajnos kikaptak a mieink, de a többiek ellen sikerült a bravúr. Összesen 17 alkalommal futottak Medálokért a játékosok, így összesen 34 medált osztott ki Palik Laci, ami több esetben életmentőnek bizonyult. A hazatelefonálás, a Mexikó elleni egyik verseny és a Nemzetek Viadala hetén maradt ki a Medál verseny.

Hoztunk nektek pár pillanatot, amit a versenyzők osztottak meg a búcsú alkalmából!

˝A végső Bajnok csapat és én...de jó volt egy rövid időre újra együtt.˝

˝Yoooooo! Itt a fantasztikus négyes! Sajnos a játékban soha nem voltunk együtt bent.˝

Deres Ádi képéről egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünk:

˝Lezárult ez a nagyon hosszú kaland, aminek boldog vagyok, hogy részese lehettem. Hatalmas élmény volt számomra, hogy végigcsinálhattam ezt a maratoni versenyt az első napjától az utolsóig! Köszönöm nektek a sok szurkolást, szeretetet, támogatást! Igyekszem lassan utolérni magam, és válaszolni mindenkinek!˝

Ha szeretnétek újra átélni az évadot, nézzétek vissza az adásokat vagy extra videóink között mazsolázzatok a legjobb pillanatokból:

A féktelen száguldás és emberfeletti akarat néha komoly következményekkel jár. Kedvenc versenyzőink a második évad alatt nem egyszer hibáztak a pályákon. Ezek néha viccesen sültek el, de volt, hogy komoly sérülés lett a végeredménye. Videónkban összeszedtük nektek a legnagyobb eséseket.

 

Rengeteg gyönyörű győzelmet láthattunk Bajnokainktól és Kihívóinktól a második évad során. Most összeszedtük Nektek a legjobb és legemlékezetesebb momentumokat!

 

2020. június 2. 11:58

Címkék: celebszemle   Exatlon Hungary   exatlon_2evadKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG