július 4.
Ulrik

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ragyogó szépség: Így készítheted el a tökéletes sminket
A jó idő beköszöntével nem csak a természet, de a ruhatárunk is felfrissül! Ha a tökéletes szetthez már csak a megfelelő smink szükséges, akkor válogass alábbi összefoglalónkból, amiben összegyűjtöttük a legjobb sminktippeket és fortélyokat, amiket egyszerűen elkészíthetsz otthon is! 

Nyáron érdemes változtatni a sminkelési rutinunkon, hiszen a nagy melegben nem esik jól bőrünknek a nehéz smink. Szabó Doris sminkmester megmutatja, hogyan készíthetünk magunknak egyszerűen ragyogó, napcsókolta sminket, amely abszolút nyár-kompatibilis.

Szabó Melinda sminkmester egy modellt változtat át egy világsztárrá pár egyszerű mozdulattal! Nézd meg, hogyan!

Egy smink akkor tökéletes, ha az adott karakter minden kis részletét figyelembe vesszük. Szabó Doris, sminkes Köböl Anitának mutatja meg, hogy neki milyen smink a legelőnyösebb.

Virág Anita neve sokaknak Király Viktor miatt csenghet ismerősen, azonban Anita profi sminkes és kozmetikus, aki a tavaszi üdeség jegyében osztott meg pár egyszerű, hasznos tippet!

A tökéletes smink eléréséhez jó ecsetre is szükség van. Azt kevesen tudják, hogy melyik ecset mire is való. Szabó Doris, sminkmester, modelljén megmutatta azt is, hogyan viheted fel a kiválasztott ecsettel a sminket.

  Elképesztően gyors és egyszerű praktika: Ezzel a sminkkel garantált lesz a siker a hétköznapokban!

2020. május 31. 8:00

Címkék: celebszemle   összefoglalóKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG