október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Orosz Barbara megmutatta: Ez az imádnivaló apróság teszi szebbé mindennapjait
A csinos műsorvezető hihetetlenül édes fotót osztott meg apró kedvencéről.

Egy elképesztően kecses, vörös macska teszi teljesség Orosz Barbara életét, aki egy hihetetlenül aranyos történetet osztott meg apró kedvencéről. A gyönyörű műsorvezető már többször mesélt a nyávogó négylábúak iránti szeretétől, sőt, már néhány humoros sztorit is megosztott mindennapjaikról. Mostani történetével viszont minden eddigit felülmúlta, bejegyzését így képtelenség nevetés nélkül elolvasni.

"Egy ártatlan légy -vesztére - betévedt a légterünkbe reggel 7-kor amikor kitártam az ablakot. Olyan hajtóvadászatot indított a kis vörös ellene, hogy dőlt-borult minden, függöny is szakadt. Egyszerűen leállíthatatlan fanatizmus csillogott a szemében, nem tudtam elkapni , és pont nem érdekelte a reggeli sem.
Végül levadàszta."

A sugárzó Barbi imádnivaló történetét olvasva egyértelművé válik: A meseszép vörös cica nem olyan gyámoltalan, mint amilyennek tűnik. Egy igazi vadmacskát nevel a csinos műsorvezető.

A krumpli főzése közben Pachmann Péter speciális virsli főzési tudományát is megmutatta Orosz Barbarának, aki egy rosszul sikerült vacsora-randijáról vallott. A műsorvezetők egyetértettek abban, hogy nincs ember, aki ne fűzne valami különleges emléket a magyaros ételhez. Előnézeti kép forrása: Orosz Barbara Instagram oldala

2020. május 25. 13:24

Címkék: celebszemle   orosz barbara

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG