július 8.
Ellák

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Berki Mazsi megható vallomása szerelméről: ”Egész életemben erre vágytam”
A gyönyörű Mazsi minden eddiginél őszintébben vallott Berki Krisztiánról.

Berki Mazsi elképesztően megható vallomást tett férjéről, Berki Krisztiánról. A páros szerelmének a híre bombaként robbant a sajtóban, rengeteg kritika érte őket, de a már évek óta tartó boldog kapcsolat mindenki számára tanúbizonyságot adott a tényről: Itt bizony nem egy futó kalandról van szó. A gyönyörű Mazsi most közösségi oldalán adott számot érzéseiről, amiben minden eddiginél intimet titkokat árult el kapcsolatukról:


"Szerelmes párom, a másik felem, ketten egy egész...hazafelé megkérdezés tőlem, Szerelem te nem vágysz másra? Te boldog vagy? .... a válaszom Egész életemben erre vágytam! Erre a szerelemre, ami Veled beteljesült"


A megható vallomás már több ezer kedvelést hozott a szerelmeseknek, akik életük legboldogabb időszakát élik, a karantén idején is. Imádnivalóak együtt!

Berki Krisztián a Tények Plusz stábjának mesélt az otthoni munkavégzésről és még azt is bemutatta, hogyan szokott otthon segíteni feleségének a mosogatásban. Előnézeti kép forrása: Berki Mazsi Instagram oldala

2020. május 25. 12:50

Címkék: celebszemle   berki mazsiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG