november 29.
Taksony

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Online maraton: Nézd vissza a Jóban Rosszban elmúlt hetének adásait
Ha lemaradtál a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjáról, nézd vissza online! Mostantól már másnap újranézheted kedvenc sorozatod legújabb részeit!

3846. epizód

Roland rákérdez, hogy miért van Matyinak parókája. Áron beszámol Alexnek és Enikőnek Brúnó apjának az ötletéről. Aliz felbontja az együttműködését Rolanddal.

3847. epizód

Erika szerint Szabi képe gyönyörű és olyan, mintha a múzsáját festené le a saját szomorúságával. Péter elújságolja a tévéshow ötletét Dorinának, aki túl sok buktatót lát benne.

3848. epizód

Petrának rosszul esik, hogy Viktor könnyen feladta a kapcsolatukat, szerinte Dorina hibája. A rendőrség megtudja, hogy Tünde visszatért Csillagkútra. Péter az apja felől érdeklődik Brúnónál.

3849. epizód

Brúnó őszintén elmondja Péternek, hogy az apjával nagyon kell vigyázni. Futár érkezik Petra gyógyszerével. Erika megkérdezi Gyöngyit, hogy lakhat-e nála, amíg rendbe hozzák az albérletét.

3850. epizód

Bandit bántja Szabi reakciója Erika odaköltözésével kapcsolatban. Aliz szerint Bedő és Tünde ellen nem elég, ha börtönbe juttatják őket. Matyi meghívja Kellert az újságcikk hatására rendezett fórumra.

2020. május 23. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   celebszemle_onlinemaraton

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG