június 5.
Fatime, Fatima

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tények és tévhitek: Ezeket kell tudnod, ha allergiás tünetekkel küzdesz
A természet végre újra felébredt, virágba borultak a kertek, erdők, mezők. Ám a gyönyörű látványt és édeskés illatokat nem mindenki élvezheti felhőtlenül: Hazánkban több mint kétmillió ember szenved az allergiától, amelyre számtalan gyógymód kering a köztudatban. Cikkünkben összeszedtük, mely tippek tekinthetőek beváltnak és biztonságosnak és mik azok a tévhitek, amiket érdemes fgyelmen kívül hagyni.

Az alábbi videóban Dr. Csáki Csilla csecsemő- és gyermekgyógyász, allergológus szakorvos mesél a az állatokat is érintő allergiabetegségekről, valamint a lehetséges gyógymódokról.

Dr. Kiss Emese Virág elárulta hogy mi a különbség az allergia és az autoimmun betegségek között, valamint, hogy mire voltak még kíváncsiak a nézők.

Hazánkban közel kétmillió ember életét keseríti meg az allergia:a témában fontos információkat oszt meg a Magyar Allergia Szövetség elnöke, dr. Nékám Kristóf az alábbi videóban.

A kellemetlen tünetek emberek millióinak az életét keserítik meg, pedig a megoldás a természetben keresendő. Hogy milyen gyógynövényekkel állítható meg az allergia, arról Szabó György , azaz Gyuri bácsi beszélt.

Az allergiától egész évben szenvedhetnek az emberek, ám mikortól lehet allergiaszezonról beszélni? A témában Dr. Nékám Kristóf allergológus oszt meg fontos információkat, például szénanátha tüneteiről, enyhítéséről és a kálcium szerepéről.

2020. május 23. 11:00

Címkék: celebszemle   összefoglalóKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG