május 29.
Magdolna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Farkas Alexa őszinte vallomása: Kemény edzéssel tartja magát formában
A gyönyörű Alexa a kitartás fontosságáról vallott friss bejegyzésében.

Farkas Alexa rendszeres látogatója a konditeremnek, amiről mi sem ad hitelesebb tanúbizonyságot, mint hibátlan alakja. A spirituális felfogás hódolójaként is említhető Alexa nem csak külső megjelenéséért, hanem lelki megnyugvásáért is sportol, hiszen nagyon fontos számára a külső-belső egyensúly.

A csinos Alexa most egy vagány videóban mutatta meg kemény edzésének pillanatait, miközben közös edzésre invitálta rajongóit. A már több ezer megtekintésnél járó felvételhez a következőket fűzte hozzá a bombasztikus Alexa:

"Lehetsz kezdő, vékony vagy vastag, színes vagy pöttyös az a lényeg, hogy legyen egy hely, ahol kihozod magadból a maximumot és újjászületve, motiváltan engedd el a heti gondokat!"

Hajrá, edzeni vágyok: Mindjárt itt a nyár!

Csalással vádolták Koholák Alexandrát és párját, miszerint az általuk vezetett spirituális központban egy bizonyos összegért cserébe meggyógyítják a betegeket a rákból vagy akár a cukorbetegségből. Emellett a kezelést igénybe vevők adatait egy svájci központnak továbbítják, akik energiát küldenek vissza. Alexandra a Mokkában reagált az őket ért vádakra. Előnézeti kép forrása: Farkas Alexa Instagram oldala

2020. május 23. 8:10

Címkék: celebszemle   farkas alexaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG