október 25.
Blanka, Bianka

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Iszak Eszti megható bejegyzésben mutatta meg kilenvenhárom éves nagymamáját
A gyönyörű Eszter csak a távolból köszönthette fel mamáját.

Iszak Eszter minden eddiginél meghatóbb bejegyzésben mutatta meg gyönyörű nagymamáját: A csinos Eszter csak a távolból köszönthette fel mamáját, aki most ünnepelte a 93. születésnapját.
Az idei születésnapok a járvány okozta helyzetben teljesen másképp telnek, mint az eddigiek, főleg az szépkorúak esetében. Rengeteg híresség számolt be arról, hogy hosszú hetek óta nem látta családját és hónapok óta távol van nagyszüleitől.


A bájos Eszti sem tett másképp, minden óvintézkedést betartva, kellő távolságból és maszkban köszöntötte nagymamáját, akit már nagyon szeretett volna megölelgetni.
Eszti a következőket fűzte szívhez szóló bejegyzéséhez:

"93 éves lett a Drága Kincsem! Sajnos az idei szülinap más volt, mint az eddigiek, nagyon hiányzott, hogy jól megölelgessem de türelmesen kivárom, amíg teljesen biztonsàgos lesz"

Teljesen egyetértünk Eszti megindító szavaival és alig várjuk, hogy vége legyen a vírushelyzetnek.

Sokaknak szerencsét másoknak balszerencsét hoz péntek 13. Iszak Eszter nem csak ezen a misztikus napon, hanem általában is hisz a babonákban. Gazsi Gizi jós és Iszak Eszter elárulták, hogy mire számíthatunk a mai napon. Előnézeti kép forrása: Iszak Eszter Instagram oldala

2020. május 22. 13:31

Címkék: iszak eszter   celebszemle   celebszemle_család

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG