október 27.
Szabina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kandász Andrea elárulta a titkát: Így számolt le a bezártság okozta depresszióval
A csinos Andi hihetetlenül hasznos tanácsokkal rukkolt elő a bezártság okozta rosszkedv enyhítésére.

Kandász Andrea nem kertelt tovább, hosszas bejegyzésben taglalta a természetben való testmozgás fontosságát. A bájos Andi épp csak túl van egy megpróbáltatásokkal teli biciklitúrán, máris elektromos rollerre pattant, ami hihetetlenül jól állt neki. A műsorvezető ízléses, piros nadrágban és hozzá illő bőrdzsekiben szelte az erdőt, aminek egy emlékezetes pillanatát fotón is megörökítette. 

A vagány Andi a karantén okozta depresszió enyhítésére kezdett sportolni, ami elképesztően bevált neki: Most követői segítéségre sietett, hogy kicsalogassa őket a sötét szobából.


Andi kihangsúlyozta: A természet rengeteg motivációt ad számára, aminek hatására azonnal bicóra pattant.

Evés. Ez az egyik legközkedveltebb elfoglaltság otthon a karanténban, ám vigyázni kell, ugyanis azok a fránya kilók bizony pikk-pakk fel tudnak szaladni. Erről meséltek a sztárok is, például Kandász Andrea, aki szerint a két hét házi karantén alatt bizony mindhárman híztak. De ettől fél Király Viktor is, aki a kertben edz, hogy még csak véletlenül se legyen úszógumija. Az énekes apuka lesz nemsokára, de mint mondja, aputestet nem szeretne. Előnézeti kép forrása: Kandász Andrea Instagram oldala

2020. május 22. 13:30

Címkék: celebszemle   kandász andrea

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG