január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Feng Ya Ou komolyra fordította a szót: “Sokan kérdeztétek, hogy a kapcsolatunk...”
Az énekes minden eddiginél őszintébben vallott Békefi Vikivel való kapcsolatáról.

Feng Ya Ou megható bejegyzésben vallott Békefi Vikiről: A sármos énekest többször kérdezték már kapcsolatáról, most részletes választ adott a kíváncsiskodóknak. A gyönyörű páros a Sztárban Sztár Leszek! műsorában talált egymásra, azóta imádnivaló feldolgozásokkal és közösen eltöltött karantén-programokkal töltik idejüket. Helyzetüket még különlegesebbé teszi, hogy egy viszonylag friss kapcsolat során kényszerültek a bezártságra és előadóművészként a munkájuk nagyrészét is elvesztettek erre az időszakra. Ya Ou a következő sorokkal adott magyarázatot a sokat feltett kérdésekre:

"Sokan kérdezték, hogy a kapcsolatunk, hogy bírja a “bezártságot”. Örülök, hogy sosem kellett a válaszon gondolkodni. De nem azért, mert mindig minden tökéletes és nincsenek viták, hanem azért mert bármi probléma merül fel, tudjuk, hogy közös a célunk és a megoldás megtalálása van prioritásban."

A megindító bejegyzés láttán képtelenség nem elérzékenyülni: Imádjuk őket együtt!

Fülig szerelmesek egymásba a Sztárban sztár leszek! tehetségei. Békefi Viki és Feng Ya Ou Ferenc a verseny alatt szerettek egymásba, a karantén miatt pedig össze is költöztek. A pár szerint az, hogy a nap 24 órájában együtt vannak, még a kreativitásukra is jó hatással van. Az Exatlon Hungary bajnok csapatának játékosa, Mórádi Zsolt és barátnője is élvezi a karantént. Előnézeti kép forrása: Feng Ya Ou Instagram oldala

2020. május 22. 12:32

Címkék: celebszemle   békefi viktória   feng ya ou

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG