január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Marton Adri és Krausz Gábor együtt főztek a szolgálatban lévő mentősöknek
A gyönyörű Marton Adri kihangsúlyozta: ˝Egy szempillantás alatt eltelt a nap˝!

A konyha méltán híres "uralkodói" közös munkába fogtak, hogy megkönnyítsék a szolgálatban lévő mentősök napját. Marton Adri és Krausz Gábor isteni ebédet készítettek a frontvonalban dolgozóknak. A megható esetről fotót is készítettek, amin a gyönyörű Tóth Gabi és a hihetetlenül tehetséges Edvin Marton is feltűnik. A koronavírus okozta helyzet soha nem tapasztalt összefogást eredményezett, rengeteg önkéntes segíti nap, mint nap az egészségügyi dolgozók munkáját. A bűbájos Adri számára a jótékonysági akció több szempontból is eredményesen alakult: Nem csak nemes cselekedetének köszönhetően érezhette jobban magát, hanem új barátokat is szerzett. 

"Edvinnel mostmár 13 éve szeretetben és egymás iránti végtelen tiszteletben élünk és annyira szuper, hasonló értékrendű emberekkel lenni...Köszi Tóth Gabi és Krausz Gábor"

Nem kérdés: Ütős séf-csapatnak ígérkezik a Marton-Krausz páros!

Lakatos László nem tudta elviselni a séfek kritikáját, Krausz Gábornak még azt is elmondta, hogy fogalma sincs, hogy kicsoda Ő. Az Adri’s Kitchen bemutatja, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Kreatív ötleteket kaphatunk ahhoz, hogy miképp főzzünk időtakarékosan és költséghatékonyan, valamint, hogy miképp helyettesítsük kedvenc ételeink hozzávalóit annak érdekében, hogy az minél egészségesebb lehessen. Előnézeti kép forrása: Marton Adrienn Instagram oldala

2020. május 22. 12:23

Címkék: celebszemle   marton adrienn   krausz gábor

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG