január 17.
Antal, Antónia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Meggyes Dávid nem kertelt, elmondta a férfiakról alkotott véleményét: ˝Egy pasinak legyen ...˝
Az Ázsia Expressz 2 sztárja macsósra vette a figurát.

Meggyes Dávid nem lazsált, a világ egyik legférfiasabb tevékenységével töltötte idejét és lemosta az autóját. Az Ázsia Expressz 2 sztárja rendszeresen tisztogatja négykerekű szerelmét, sőt azt is elárulta: Párja, Horváth Gréta kisfiát is erre a férfias tevékenységekre neveli.

"Filkó rendszerint besegít, nem lehet elég korán megtanítani neki, hogy tisztelje az értékeket, és hogy egy pasinak legyen tiszta a keze, a cipője, az autója... hellyel közzel minden pipa."

Dávid méltán híres őszinteségéről, véleményét pedig most sem rejtette véka alá: Imádjuk felfogását és ha lehetne, első sorból néznénk az autómosást, lépésről-lépésre!

Világhírű festmények, fotók és filmjelenetek pillanatait elevenítik fel egy új kihívásban az interneten. Az Ázsia Expressz 2 győztesei is csatlakoztak, többek között a Titanic egyik jelenetét játszották el a konyhaasztalon fekve. Mások pedig retro címlaplányként pózolnak, a hetvenes évekbeli "Ez a divat" magazin címlapjait elevenítik fel. Előnézeti kép forrása: Meggyes Dávid Instagram oldala

2020. május 21. 13:15

Címkék: celebszemle   Meggyes Dávid

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG