június 3.
Klotild, Cecília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szabó-Thomka Hanna állást foglalt a Kihívók között zajló vitában
Az Exatlon Hugary első évadjának Kihívója megosztotta véleményt a 2. szériájában zajló vitákról.

A Kihívók vitájától volt hangos az Exatlon Hungary második évadja, amelyet még a korábbi széria versenyzője, Szabó-Thomka Hanna sem hagyott szó nélkül. A volt versenyző közösségi oldalán osztotta meg véleményét, és kelt a kékek védelmére.

˝Sziasztok! Rengetegen kérdezitek, beszéljünk egy kicsit róla: Mit gondolok az idei Exatlonról, és a véleményem a kialakult vitáról a Kihívóknál?
(Ez az én véleményem, nem biztos, hogy így van!)
Úgy gondolom a műsor megint csak hozza az elvárt színvonalat, érdekesek a játékosok, és ugye ezért nézi mindenki, mert az emberekre kíváncsi mindenki. Azt tudni kell, hogy a játék alatt extra feszültség van a folyamatos teljesítménykényszer miatt. Ez által a való életben soha meg nem történő eseményekre kell reagálniuk a játékosoknak úgy, hogy a nézők számára ne lehessen kivetni valót találni benne. Mindezt egy pillanat alatt, nincs idő megfontolni minden szavadat, amit azonnal kamerán rögzítenek. Te, aki otthon vagy, a suliban, munkahelyen valami bántót, negatívat mondasz a másikra, senki nem kéri rajtad számon, mert senki nem hallotta, max akit bántasz. Minden játékos a saját személyiségét mutatja ez tény, de extrém környezetben, ami felnagyítja a reakciók milyenségét! Úgy gondolom a Pap Dorci és Besenyei Bogi vita kiváltó oka, hogy riválisok egy olyan versenyben, ahol mindketten győzni akarnak. A rivalizálást lehet csinálni csendben, vagy, ha épp nagyszájú típus vagy akkor hangosan. De miután nincs olyan osztályközösség az országban, ahol ne lenne kiutálva, piszkálva, bántva minimum egy gyerek az osztályban, nem tudom miért olyan meglepő, hogy egy direkt különböző karakterű emberekből válogatott csoportban ugyanez kialakul. Tavaly a Petit ugyanígy bántották a többiek az elején, mint most a Bogit, de mindezek a személyiség, intelligencia, neveltetésbeli különbségek miatt vannak. Szerintem senkinek nincs joga ilyen rondán beszélnie a Dorciról, se másról. És csak gondolj bele, a kommentek pont olyan stílusúak, mint ahogy szerintetek a Dorci viselkedik a Bogival! Miben vagy te más, ha gyűlőlsz, utálsz valakit a Tv-ben látottak alapján? Ugyanazt a negativitást folytatod, amit éppen bírálsz!
Egyáltalán nem értek egyet a Dorci stílusával, káromkodásaival, és szeretném ha a Bogi legyőzné, viszont ezt a gyűlölethullámot senki nem érdemli meg, úgyhogy kicsit nézzetek magatokba is, mielőtt ítélkeztek!
Ez egy műsor!˝

Míg Adu úgy érzi, hogy a Párbajról visszatérő csapattársa túlságosan elbízta magát, addig Bogi a sarkára állt és elárulta Dorcinak, mi zavarja igazán...

Előnézeti kép forrása: Szabó-Thomka Hanna hivatalos Instagram-oldala

2020. május 18. 19:16

Címkék: szabó thomka hanna   exatlon_2evad   celebszemleKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG