január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Horváth Tomi kedvese kitálalt: Nekik szurkol az Exatlon Hungary versenyében
Péterfi Andi hatalmas titkot fedett fel...

Horváth Tomi kedvese nem kertel, imádnivaló kutyás képpel jelentette be: A Kihívók csapatának szurkol az Exatlon Hungary versenyében. A gyönyörű Andi kedvese, kutyusa és egy hűsítő szemmaszk társaságában élvezte az őrületesen izgalmas versenyt, az erről készült bejegyzésnek pedig a következő címet adta:


"lyen egy pillanatkép itthon, a karantén idején."


A Horváth család nappalija mellet sem tudunk elmenni szó nélkül: Lélegzetelállító az elegáns dizájn, amit a fehér stílus kölcsönöz Tomiék otthonának. A hátteter már csak maga Andi ragyogja túl, akinek szuperül áll ez az otthoni szett. A tény egyáltalán nem meglepő: A csinos anyuka mindig gyönyörű!

Szokatlan helyzetben vannak hazai sztárjaink. Azok, akik ilyenkor, a fesztiválszezonban a színpadról szórakoztatják a rajongóikat, most aktív zenefogyasztókká váltak. Kameránk előtt mondták el, hogy milyen zenéket és milyen megosztókon hallgatnak. Azt is megtudtuk, hogy Horváth Tomi antik hangszereket vásárolt, és új dalait ezeken komponálja, a gyönyörű énekesnő, Zséda pedig kipróbálta magát a Puzzle kirakás művészetében is a négy fal között.

Előnézeti kép forrása: Péterfi Andi Instagram oldala

2020. május 8. 15:50

Címkék: celebszemle   péterfi andrea   horváth tomi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG