január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Istenes Laci meglepő bejelentése: Olyat kértek tőlem, amit még soha nem csináltam
A műsorvezető eleget is tett a szokatlan kérésnek.

Istenes Laci új dologba vágta a fejszéjét, ráadásul nem is akármilyen ügyből kifolyólag. A sármos műsorvezetőt a TV2 kérte fel, hogy a frontvonalban dolgozókért rendezett jótékonysági koncerten énekeljen, sok más híresség társaságában. Laci ugyan még nem csinált ilyet, de a nemes ügyhöz rögtön csatlakozott. Friss fotója szorgalmas gyakorlásáról adott tanúbizonyságot, amihez a következőket fűzte hozzá:

"Óriási izgalommal éppen az egy soros szövegemet tanulom, ugyanis életem egyik legnagyobb feladata előtt állok"

Laci műsorvezető társaival karöltve fog énekelni, amit mindannyian izgatottan várunk. A műsorvezető természetesen a további információkról is hírt adott:

"A TV2 ezzel a műsorral szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a vírus elleni harc frontvonalában dolgoznak nap, mint nap. Magukat nem kímélve állnak helyt, hogy sikerüljön megfékezni a világjárványt. Köszönjük Nekik!"

A NEKED ÉNEKELEK vasárnap 18.50-kor kezdődik, ahol adományokkal lehet támogatni a magyar segélyszervezeteket.

Vasárnap este a Neked énekelek című műsorban a frontvonalban dolgozókért fognak össze a sztárok: A Mokka műsorában Mádai Vivien, Gönczi Gábor és Istenes László mesélt a jótékonysági koncertről, amire gőzerővel készülnek. A koronavírus hőseiért énekesek, sportolók és műsorvezetők is énekelni fognak, hiszen mindannyian tudjuk: A legfontosabb most az összefogás.

Előnézeti kép forrása: Istenes Laci Instagram oldala

2020. április 17. 13:43

Címkék: celebszemle   istenes laci   istenes lászló   neked énekelek

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG