június 1.
Tünde

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Vilmos herceg és Katalin megható beszélgetést folytatott a kórházi dolgozók gyermekeivel
Vilmos herceg és Katalin nem mindennapi posztot tett közzé a királyi család hivatalos Instagram-oldalán. A bejegyzés igencsak megható, de egyben nagyon édes is.

A hercegi pár egy videóban köszönt be egy általános iskolába, és olyan gyerekekkel beszélgettek és nevetgéltek, akiknek a szüleik nem tudnak otthon lenni, mivel nap mint nap a "frontvonalon" dolgoznak. A hercegi pár kifejezte háláját azoknak a tanároknak is, akik szintén nem otthon vannak, biztonságban, hanem ott vannak gyermekekkel, és vigyáznak rájuk, egészen addig, amig szüleik meg nem érkeznek a munkából.

Katalin és Vilmos nagyon édesen beszélgetett a gyerekekkel a kiposztolt videón, a kicsik például meg is megmutatták nekik, hogy milyen húsvéti dekorációkat készítettek.

A brit királyi családot sem kímélte a koronavírus, ugyanis Károly herceg tesztje pozitív lett. Pallavicini Zita, őrgrófnő, újságíró a Mokkában beszélt a kialakult helyzetről és a királyi család állapotáról.

Megfertőződött Károly herceg és a Buckingham-palota egyik alkalmazottja is koronavírussal. II. Erzsébet a férjével már elutazott Londonból, Fülöp hercegnek már a halálhírét terjesztették. A szakértő szerint a királyi család tagjai nagy veszélyben vannak, egyrészt mert többjük már a veszélyeztetett korosztályhoz tartozik, másrészt pedig sok külföldi vendéggel találkoztak.

2020. április 10. 12:39

Címkék: celebszemle   vilmos herceg   katalin hercegnéKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG