június 6.
Norbert, Cintia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Online maraton: Nézd vissza a #maradjotthon adásait
Elindult a TV2 vadonatúj doku-realityje, a #maradjotthon. A műsorban jól ismert közszereplők és frontvonalban harcoló civilek mutatják meg mindennapjaikat. Ha lemaradtál a #maradjotthon eheti adásairól, nézd vissza online! 

1. adás

A #maradjotthon első adásában Tóth Gabi, Dobó Ági, Tóth Eszter és Keve Márton engedtek betekintést magánéletükbe, valamint megmutatták hogyan élik meg a megváltozott hétköznapokat.

2.adás

A második adásban Linczényi Márkó és kedvese, Kata gondolatai már a szülés körül forognak, addig Keve Márton az #etesdadokit kezdeményezés keretein belül segíti az orvosokat. Dr. Kőnig Róbert a Szent János Kórház mindennapjaiba enged betekintést, Tóth Gabi és Krausz Gábor pedig  a karantén nehézségeit mutatják meg.

3.adás

A #maradjotthon harmadik adásában megismerhettük Spáh Dávid rendezőt és családját, Dr. Kőnig Róbert tovább harcol a gyermekek egészségéért, míg Dobó Ági furcsa tüneteket tapasztal magán. Linczényi Márkó egy romantikus vacsorával kedveskedik Katának.

4.adás

A #maradjotthon negyedik adásában Linczényi Márkó és Kata a karanténban töltött idő után kiszabadultak az erdőbe, Dobó Ági komoly lépésre szánta rá magát. Spáh Dávid mindent megtesz az egészségéért, Dr. Kiss Csabának pedig megérkezik a koronavírus-teszt eredménye.

2020. április 10. 11:02

Címkék: maradjotthon   celebszemle   celebszemle_onlinemaraton   celebszemle_maradjotthonKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG