május 30.
Janka, Zsanett

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kocsis Tibor idén így ünnepel húsvétkor
 Az énekes közösségi oldalán osztotta meg gondolatait követőivel.

Kocsis Tibor elképesztő írással lepte meg követőit, mikor is a húsvéti ünnepekről írt pár gondolatot. A 2020-as év sok váratlan meglepetéssel kecsegtetett és ezt Most az énekes is kifejtette:

˝Sok mosolyra nincs okunk, ez a húsvét furcsa lesz és biztosan emlékezni fogunk rá.. sajnos sokan nem tölthetjük a családunkkal, de azért mindenki pihenjen, töltődjön, amennyit lehet! Megígérem nektek, hogy én veletek leszek! (...) Szombaton pedig szokás szerint LIVE koncert este, immár a negyedik! Sok-sok meglepetéssel, és remélem, veletek! ˝- írta Kocsis Tibor az Instagramon.

Már nem tabutéma a férfiaknál a szépészeti műtét, a plasztikai sebészek rendelői tele vannak férfi páciensekkel. A celebek közül is többen vállalkoztak szépészeti műtétre, Kocsis Tibi elálló füleit korrigáltatta, Tillát a szeme alatti karikák zavarták. De Kökény Attilának orvosi problémával kellett sebészhez fordulnia. Egy pszichológus szerint a nőkhöz hasonlóan a férfiakat is fenyegeti az a veszély, hogy a plasztikáztatás egyfajta mániába csap át.

Előnézeti kép forrása: Kocsis Tibor Instagramja.

2020. április 10. 9:44

Címkék: celebszemle   kocsis tiborKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG