május 30.
Janka, Zsanett

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
A vírus amerikai gócpontjából üzent haza Hien: Vannak rosszabb napjaim...
Fontos üzenetet fogalmaz meg videójában Hien, érdemes mindannyiuknak elgondolkoznia rajta.

Hien New Yorkból, otthonról üzent követőinek és az egész világnak a kialakult helyzet miatt. Az énekesnő döbbenetes tényeket mesél el videójában, elárulja például azt, hogy a mentő hangját szinte már csak háttérzajnak tekinti, annyiszor jár el a házuk előtt. Hien már egy hónapja otthonában tengeti mindennapjait a járvány miatt, azonban megdöbbenéssel tapasztalta, hogy itthon még mindig sokan nem viselkednek felelősségteljesen, és továbbra is találkoznak a barátaikkal, és programokat szerveznek maguknak a kijárási korlátozás ellenére is.


Hien arra kéri követőit, hogy viselkedjenek felelősségteljesen, hiszen itt most nem csak a saját életünkről, hanem idősebb honfitársaink életéről is szó van akkor, ha felelőtlenek vagyunk. Az énekesnő kifejti, hogy bár rengeteg időt tölt el otthon zenéléssel, de ő is szívesebben találkozna már a barátaival, vagy menne el egy kiadós sérára, ezt azonban nem teszi meg, hogy mások életét is megmentse vele.

A teljes videó megtekinthető Hien Instagram-oldalán:

Az énekesnőhöz rengeteg kérdés érkezett a Sztárban Sztár Instagram-oldalán, melyek közül most néhányat meg is válaszolt. Többek között kiderült, mit gondol a műsor zsűritagjairól, beszélt arról, hogy melyik produkcióban érezte eddig a legjobban magát, sőt az is kiderült, hogy szerinte milyen a tökéletes férfi!

Előnézeti kép forrása:

Hien Instagram-oldala

2020. április 9. 18:44

Címkék: celebszemle   hienKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG