július 11.
Nóra, Lili

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Új taggal bővült Pápai Joci családja: ˝Hosszú harc után megadtam magam...˝
Az énekes Instagram-oldalán tette közzé, hogy egy édes kiskutyus érkezett a családjukba.

A Cody nevet kapó eb boldogan foglalta el helyét Jociék családjában, hűen bizonyítja ezt az énekes legújabb fotója is. Tudnivaló, hogy a kiskutyák rengeteg törődést, figyelmet és szeretetet igényelnek, Pápai Joci és családja pedig biztosan a legjobb gazdijai lesznek az édes szőrgombócnak, hiszen már most tökéletes az összhang Cody és Joci fia között.

Joci elárulta, hogy bizony kellett egy kis győzködés számára, hogy beadja a derekát háziállatok terén, abban azonban biztosak vagyunk, hogy amint meglátta a képet, minden kételye elszállt a dolgot illetően, annyira édes együtt a kutyus és kisfia!

Pápai Joci próbálja a koronavírus okozta helyzetet pozitívan felfogni. Az énekes három éve nem volt szabadságon, ezért most jól esik neki lelassulni és kiereszteni gőzt, családjával tölteni az időt. Joci nem csak lenyugodott, de teljesen átértékelte az életét. A videóban durva kritikát fogalmazott meg önmagáról és nyomatékosította: változni szeretne.

Békefi Viki produkciója láttán a mesterek nem találtak szavakat! Végül Pápai Joci azt mondta: ˝Te voltál az a versenyző, aki hibátlanul csinálta végig a versenyt!˝

2020. április 8. 16:24

Címkék: celebszemle   pápai jociKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG