január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Istenes Laci szívbemarkoló üzenete mindenkinek: ˝Több a kérdés, mint a válasz˝
 A műsorvezető szavai hihetetlen erővel bírnak!

Istenes László elképesztő történetet osztott meg közösségi oldalán, amelynek központjában az építkezés áll.  A műsorvezető már évek óta szeretne egy saját ˝fészket˝ viszont a jelenlegi helyzet miatt sajnos még egy jó ideig csúszni fognak a munkálatok. 

Istenes László így megosztotta gondolatait követőivel:

˝Évekig terveztük, rengeteg munka, energia van benne és végül is azt hiszem sikerült a legjobb időszakban belevágnunk... ja, nem!

Nem részletezem. Aki hozzánk hasonlóan, most van benne az úgy is tudja... másnak meg van most más feladata, gondja, baja, története.

Mi sem így terveztük 2020-at. Két éve albérletben lakunk, két éve állnak dobozokban raktározva szeretett dolgaink... amivel nincs nagy baj, szeretjük az átmeneti szállásunkat, de már jó ideje a saját otthonunkban kellene lennünk, saját tárgyaink között. Szóval ebben a hangulatban, ilyen körülmények között építkezni.... hagyjuk!

Mindezek ellenére próbáljuk továbbra is mindig félig teletölteni a poharat és megtalálni a számunkra fontos és boldog pillanatokat. Számomra ez is egy ilyen, amikor hazamennek a házunkon dolgozó szakemberek és kijövök kicsit ide a nyers falak közé kitisztítani, rendezni a gondolataimat. Szeretem... bár egyelőre még több a kérdés, mint a válasz, de idővel ez az arány biztosan változik majd.˝ -írta Istenes Laci az Instagramon.

Bereczki Zoltán teljesen ledöbbentette a nézőket, a stábtagokat és a sztárcsapatokat is a Nicsak, ki vagyok? harmadik adásában. Istenes László és Mádai Vivien is gratulált az énekesnek elképesztő színészi játékáért. A Gladiátor sisakja alatt megbújó sztár elárulta, már a dalválasztás után eldöntötte, hogy megvezeti az embereket. A Mokkában elárulta, a siker érdekében még női parfümöt is fújt magára.

2020. április 3. 16:08

Címkék: celebszemle   istenes lászló

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG