június 1.
Tünde

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Online maraton: Nézd vissza a Jóban Rosszban elmúlt hetének adásait

 Ha lemaradtál a Jóban Rosszban legfrissebb epizódjáról, nézd vissza online! Mostantól már másnap újranézheted kedvenc sorozatod legújabb részeit!

3809. epizód

Viktor és Petra miután a liftben ragadtak, úgy döntenek, hogy nem lesz folytatása a kalandjuknak. Erika vacsorát főz a fiúknak, miközben Szabit faggatják a festészetről. Luca Petráért aggódik. Szlávik számon kéri Balázst.

3810. epizód

Viktor és Petra kiszabadulnak a liftből. Dóra a buliból a kórházba kíséri Milost, ahol megvizsgálja a kedvesen nyomuló férfi kiugrott térdét. Tünde egységfrontot ajánl Aliznak és Bedőnek.

3811. epizód

Tímea és Bence boldogan érkezik együtt a klinikára, aminek Annamari nem örül. Kardos ideges lesz, amikor megtalálja Dóra tárcájában Milos névjegykártyáját. Meli felkapja a vizet Balázs visszatérte miatt. Roland közli Balázzsal, hogy tudja, kik a főnökei.

3812. epizód

Dórának lelkiismeret furdalása van az elmúlt este miatt. Tímea kérkedik Annamarinak, hogy Bence orvos lesz. Milán számon kéri Alizt, hogy mit keres Balázs Csillagkúton. Balázs szeretne kilépni Alizéktól.

3813. epizód

Kardos elmeséli Viktornak, hogy féltékeny a virággal bevonuló Milosra. Balázs elmondja Zseninek, hogy megpróbál visszailleszkedni Csillagkútra. Keller és Patrícia összevesznek Roland miatt.

2020. március 28. 8:00

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   celebszemle_onlinemaratonKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG