május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Tóth Vera elgondolkodtatóan szomorú üzenetet tett közzé a koronavírus kapcsán
Az énekesnő egy hihetetlenül találó gondolatsort osztott meg közösségi oldalán, sokkoló tényekre világított rá a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.

Most, hogy mindenki többet tartózkodik az otthonában a koronavírus járványa miatt, egyre többen gondolkoznak el az életükön és a világ dolgain. A rohanó világ egy pillanatra megállt, és az otthonuk falai közé lettek szorítva az emberek, ez pedig hihetetlen felfedezésekre ébresztette rá az embereket.

Tóth Vera ebben az elmélyülésben, és gondolkodásban segít minden követőjének egyik legújabb posztjával, amely olyan komoly témákat boncol, és olyan összefüggésekre világít rá, amelyek hallatán borsódzni kezd a hátunk...

“Az emberiség pontosan azt a betegséget kapta, amelyikre szüksége volt.
Már nem értékeljük az egészséget, ezért kaptunk egy betegséget, hogy megértsük - az egészségünkkel foglalkoznunk kell!

Már nem értékeljük a természetet magunk körül, ezért kaptunk egy betegséget, melynek köszönhetően keveset tudunk a természetben tartózkodni.

Már elfelejtettük, hogyan kell családként élnünk, ezért kaptunk egy betegséget, amely bezárt minket az otthonainkba, hogy megtanuljunk ismét családként élni.

Már nem tiszteljük az időseket, ezért kaptunk egy betegséget, amely emlékeztet az ő esendőségükre.
Már nem értékeljük az egészségügyi dolgozókat, ezért kaptunk egy betegséget, amely emlékeztet minket a pótolhatatlanságukra.

Már nem tiszteljük a tanárokat, ezért kaptunk egy betegséget, amely bezárta az iskoláinkat, melynek köszönhetően a szülők próbálják tanítani a gyermekeiket.

Azt gondoltuk, hogy minden megvehetünk, mindenhol ott lehetünk, azzal es akkor amikor csak akarunk, ezért kaptunk egy betegséget, amely megmutatja, mennyire nem természetes és magától értetődő is mindez.

Szabadidőnket bevásárlóközpontokban töltöttük, ezért kaptunk egy betegséget, hogy megértsük, a boldogságot nem lehet megvenni.

Nagyon sokat foglalkoztunk a külsőnkkel, hasonlítottuk magunkat másokhoz, ezért kaptunk egy betegséget, amely maszkkal takarja ez az arcunkat, hogy megértsük, a valódi szépség nem ott rejtőzik.

Azt gondoltuk, a Föld urai vagyunk, ezért kaptunk egy betegséget, hogy ez az apró láthatatlan kórokozó megszelidítsen minket.

Ez a betegség nagyon sok mindent elvesz tőlünk, ugyanakkor lehetőséget ad arra, hogy újból észrevegyük, hogy mi az igazán fontos az életben.

Sajnos olyan betegséget kaptunk, amelyik pontosan ránk van szabva....”

Bejegyzéséhez az énekesnő egy igen elgondolkodtató fotót is illesztett:

Hatalmas károkat okoz a zenészek életében a koronavírus. Tóth Vera elsőként posztolt közösségi oldalára a kialakult helyzetről, az énekesnő most önkéntes karanténba vonult és elárulta, nemcsak saját maga, hanem embertársai életéért is aggódik. Kóbor János nem fél a vírustól, őt inkább a borzasztó következmények és rendeletek aggasztják.

Előnézeti kép forrása: Tóth Vera Instagram-oldala

2020. március 27. 15:39

Címkék: celebszemle   tóth veraKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG